Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Angel78

    aktív tag

    válasz Zitta #25796 üzenetére

    Túlzott objektivítással nem tudok nyilatkozni, mert jelenleg az újdonság faktor erősebb, mint a racionalitás :-)
    Ami subjektív, hogy ez az onyx black baromi szép szín, pedig a sapphire se volt csúnya.
    Nem kamu, tényleg kényelmesebb a fogása, mint ez S6edge-nek volt. Nem "vág" a keret éle, az ívelt hátlap nagy piros pont.
    Féltem a plusz 1.1mm vastagodástól, de 2 nap alatt úgy megszoktam, mint ha örökké ilyen lett volna.
    Nagyobb akku, eredeti gyári ROM semmi frissítés. Az eredmény számomra bőven megfelelő, több mint két napos aktiv használt és még mindig van 26% 5óra SOT :C (2x volt csak még töltve)
    A fícsőrők és a kezelés az MM miatt szinte ua, de pl a Game Tools, Game Launcher klassz (bár egyre kevesebbet játszok :( )
    A home gomb nagyon finom nem kattog, a többi három fizikai gomb is nagyon pontos, nyomáspontja kiváló, igazi prémium érzet!
    SD-kártya, eddig nem hiányzott de most nem kell vállogatnom a zenéket, komplett albumokat, filmet, videót mindet el tudok ehelyzni 32GB+64GB nagy szabadságot ad :C
    Alkonyatban, fényszegény helyen remek a kamera, nappal meg eddig is jó volt. Tegnap azon kaptam magam, hogy egy palack víz és egy alma között mozgattam a telót és vigyorogtam, hogy valami hihetetlen gyors és pontos az autofókusz.
    Infra hiányán hamar túl tettem magam az előzőt se használtam 5 alkalomnál többször.

    Nyílván később több infó is lesz, főleg ha ráveszem magam, hogy a gyári Tré ROM-ot lecseréljem vagy csak update-eljem. Ezt a google akkumizéria miatt még nem léptem meg...
    Megéri-e váltani? Mindenki saját zsebére, vagy igényére hallgasson (amúgy IGEN :D )

    „Az igazság olyan, mint a költészet. És a legtöbb ember rohadtul utálja a költészetet.” iPhone 11 Pro 256GB midnight green

Új hozzászólás Aktív témák