Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csabyka666

    addikt

    Üdv mindenki!

    Miután az S6 Edge nem nyerte el a tetszésem, elképzelhető, hogy befizetek egy S6-ra, ráadásul ha minden jól megy, sikerül egy szolgáltatófüggetlen példányt megvásárolnom. Remélem, ez mentes lesz minden sallangtól, és ha jön rá frissítés, akkor nem kell várnom a saját szolgáltatómra...

    Most, hogy letisztulni látszik végre a telefon-kérdés, az én kérdésem már csak az lenne, hogy van-e bármi rossz tapasztalatotok a készülékkel kapcsolatban? Nem használnám hatalmas igényű programok futtatására, viszont a munkámhoz fontos, hogy stabil és gyors telefonom legyen. Ezt persze megkapom a jelenlegi Lumia820-amtól is, de az appok nyűgjei miatt kénytelen vagyok váltani droidra. Viber, WhatsApp, Messenger, Skype, OneNote, e-mail figyelő, és a szokásos telefonos alapfunkciók futnának nonstop, emellett böngésznék, valamint YouTube-on zenét hallgatnék, netrádióznék, és a Runtastic PRO-val szaladgálnék, viszont semmi játékot nem telepítenék rá.
    A kérdésem gyakorlatilag költői, a hardver nyilván bivalyerős, de mégis, van bármi olyan a felsoroltak között, ami kicsit is laggolásra késztetné a rendszert? WP-n nem volt jellemző a lagg, droidon sem fogom megtűrni, ezért nem is veszek olcsóbb telefont! Ugye jól tudom, hogy itt nem kell várni, amíg ezek az üzengetős appok szinkronizálnak? WP-n gyakorlatilag nem fut semmi ilyen a háttérben, ezért ha írnak valamelyiken, akkor állandóan meg kell nyitnia a programot, és amíg magához tér, az néha 15 másodperc - na ezt nem szeretném, nekem azonnal legyen ott minden.

    Továbbá, a készülékből csak LTE verziós van, igaz? LTE-ből sem engednék.

    Aztán az érdekelne még, hogy jelenleg a Lumiámat egy hotmail-es e-mailcímmel használom, ide van szinkronizálva minden kontaktom, a OneNote jegyzeteim, a naptáram...mindenem. Ezt átvihetem probléma nélkül droidos környezetbe? Van gmail-es címem is, de ha egy mód van rá, nem bonyolítanám azzal a történetet, a gmail-es fiókomat csak levelezésre használom amúgyis, szóval nincs hozzárendelve eszköz. Megoldható ez?

    Köszi a segítséget előre is!

    Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091

Új hozzászólás Aktív témák