Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kékes525

    félisten

    Túl vagyok egy gyári viaszállításon, mert amikor feltettem a Nova Launcher-t minden amit addig beállítottam elállított. Szerintem az alapértelmezésnek nem szabadna semmihez sem nyúlnia kezdéskor és rám bízza, hogy mit állítok be. Amikor leszedtem, maradt az elállítás, és például nem tudtam a widgetteket egyik módon sem előhívni.
    Tudtok e egy olyan backup programot, ami ilyenkor mindent visszaállít, mert hiába volt szinkronom a goolge-al és a samsunggal, a telefon adatait nem állította vissza, maradt a smart switcher s2-ről nyomtam vissza azokat. A használt programokat viszont rendesen letöltötte.
    Valami olyasmi kellene ami pc-re és felhőbe is tud mindent menteni. Rendszerbeállításokat és appk-ok és azok beállításait. Ilyenkor lehetőleg a legkevesebb munkát igényeljen.

    Amúgy az 5-ös androiddal felemás érzéseim vannak. Jónak találom, hogy csoportos mappákat tud létrehozni az azonos jellegű programoknak, csináltam is ilyeneket, viszont a 4.4-es beállítási ménűje sokkal egyszerűbb volt a fülekkel. Nem zavarna annyira, ha nem lenne fehér a háttér, mert az nekem megnehezíti az olvasást.

    [ Szerkesztve ]

    Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.

Új hozzászólás Aktív témák