Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sgeza

    veterán

    Sziasztok! A minap hozzájutottam egy S6-hoz. Nem vagyok igazán járatos a Samsung háza táján, viszont több készüléket is főzögettem korábban mindenfelé. Ha tudnátok segíteni az alábbi kérdésemben, nagyon megköszönném.
    Mivel céges a telefon, ezért nem nagyon szeretnék belepiszkálni, csak épp addig, amíg a garancia megmarad. Tehát rootolni egyelőre nem akarom. Viszont a problémám az, hogy amennyire látom a Vodafone egy kissé belepiszkált a gyári S6 firmware-ébe. Szeretném feltenni a hivatalos, de nem szolgáltatós romot! Ez mennyire problémás garancia szempontjából? Megmarad? Ha csak úgy marad meg a gari, akkor esetleg lecseréli nekem a Samsung is költség ellenében persze? Illetve ha jól tudom van valami számláló, ami figyeli, hogy lett-e piszkálva a telefon, de nem tudom, hogy ennek az értéke mikor módosul (talán knox a neve).

    Én ezt töltöttem le. Az oldalon leírtak szerint feltehetem simán? Milyen komplikációk adódhatnak? Tud valaki linkelni egy összefoglaló leírást az S6 flashelésével kapcsolatban?

    Előre is köszi!

Új hozzászólás Aktív témák