Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • proly01

    őstag

    válasz lukoz #6251 üzenetére

    Ki gondolta volna.... :(( basszus hihetetlen komolyan mondom!!!Mi büdös francért jó ez?Megvettem a telefont belaktam.Utánna egy nappal észrevettem hogy nem hajlandó kitenni 2 különböző hátteret a zárt képernyőre és a rendes képernyőre.Semmit se tudtam vele csinálni factory reset. Aztán kitette 2 napig utána azt játszotta hogy ha nem gyári hátteret tettél ki akkor levette a fényerőt kb 5% ra és nem tudtad vissza állítani.Voltam vele samsungban mindenhol ők nem tudják mi ez szerviz f@szom szerviz gondoltam.....megint factory reset kifogástalanul működik azóta.Erre most jön ez!!! :((
    Kicsit az az érzésem mint az S4 nel volt az elején hogy jól van ez így ezeknek össze gányoljuk mert már jön a határidő aztan majd lesz valahogy.Mert hogy valami ezzel a T-s szoftverrel meg a telefonnal nem okés az biztos!
    Most meg nekem ez a merülés sem tetszik.Megvettem levettem a töltőről este 11 kor.Na mondom megnézzük.Reggel felkelek fél 8 kor ugyanúgy 100% on van mint levettem.Ez igen mondom magamban ezek most odatették tényleg. Aztán pár nap múlva elvittem a telefont magammal zene videó net fórum kb másfél óra 77% on hazamentem. Utána elmentünk kirándulni csináltam kb 300 képet videókat 38% on vittem este haza és még másnap délig használtam.
    Most két napja meg azt veszem észre reggel leveszem már 20 perc múlva 97% on van aztán csak merül és merül alig van meg a 4 óra kijelző idő hozzá sem nyúlok és 3-5% okat merül.
    Most amíg ezt leírtam merült 3% ot. :((

    ....Pr:)ly....

Új hozzászólás Aktív témák