Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Szellem.

    nagyúr

    válasz #67656192 #11008 üzenetére

    Miattam ne küldj be semmit. Azért nem csak itthon van ez a jelenség. Már linkelték mások, hogy van Kanadából és Németországból is ilyen jelzés.

    Egyébként én egy felhasználó vagyok, vagy inkább vásárló. Vannak jogaim. Nem kötelező olyan eszközt használnom, ami -teljesen mindegy kinek a hibájából- de nem működik normálisan! Háríthat egyik a másikra, ez ebből a szempontból mindegy.

    És továbbra is azért cáfollak meg, mert két telefonom bebizonyította, hogy nem csinálja a jelenséget! Feleségem is Telekomnál van és neki sincs ilyen gondja. Ha hálózati lenne, ő is verné a palávert, mint anno az Alphaval tette!

    Ahhoz a megjegyzésedhez, hogy ha lenne gond a készülékkel akkor nem jutna el a Samsung vízfejhez: A múlt évben, amikor kiderült, hogy a gyári tok összebarmolja az S6-ok kijelzőjét, az se jutott el a vízfejhez! Itthon oldották meg a problémát átmeneti megoldással! Ebben az évben az S7-hez ugyan úgy kiadták a szar clear wiev tokot, ami ugyan úgy összebarmolja a telefon kijelzőjét. Ennyit erről.
    Mint írta, nem kell velem egyetérteni senkinek. Aki akarja az átállítja 3G-re és belenyugszik. Én nem fogok.

    És remélem, nem értesz félre, nem veszekedni akarok veled. Távol áll tőlem. Te vagy az egyik legnormálisabb srác akivel eddig találkoztam. :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák