Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ForRedGlory

    félisten

    válasz Varszegig #1435 üzenetére

    Flip Wallet és Clear View Cover lett a vége, a LED-es verziót meghagytam a tiniknek :DDD

    A Flip Wallet valami iszonyatosan letisztult és baromira szép tok, aminek kellemesen selymes a tapintása. Nagyon minőségi, csak ajánlani tudom. Tökéletesen passzol a telefon elegáns formájához.

    A Clear View Cover teljesen más érzés,mivel ez műanyagból van az alja és a flip része is. Vastagabb, mint a Flip Wallet, kevésbé kecses, de egyébként ez is nagyon szép.

    mindkét toknál a flip részét könnyedén vissza lehet a hátuljára hajtani, viszonylag lágy anyagból van, szóval így a fogása is sokkal jobb. Tok nélkül úgy vigyáztam a telefonra, hogy nehogy baja legyen, mint még semmire eddig. Az LG V10-el nem kell hímes tojásként bánni, mivel az olyan brutál anyagból van, hogy a tank átmehetne rajta.

    Apropó... LG V10 holnap lesz eladva, ma csináltam több összehasonlító képet, de nem tudom be merjem-e tenni... :B

    (#1444) Kasya: Jah, fáradt vagy, mivel nekem válaszoltál, de nem velem beszéltél :D Amúgy, hogy beleokoskodjak. Mivel ez nem kivehető akkumulátor, innentől elég nehéz lenne tartozékként feltüntetni. Szóval szerintem simán 2 év gari van rajta, hiába beszél bármit a Samsung... Nem veheted meg külön, nem cserélheted, semmi tartozék mivolta nincs. Szerintem, ha gőgösködnének (de biztos nem fognak) egy laza fogyasztóvédelem megoldaná a dolgot.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák