Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tony_snow

    tag

    Sziaztok,

    Ez az első Samsung telefonom, és nálam a fórumban olvasható hibák szerencsére nincsenek, majdnem tökéletes megelégedettséggel használom.
    Viszont van 1 elég zavaró dolog.

    Miért csinálja néha azt, hogy míg másoknál vígan megy a messenger ugyanarra a wifi-re csatlakozva, nálam nem tölt be, felül narancssárga csík, és Connecting / Waiting for network feliratok váltakoznak. Net megy rendesen. Hiába törlöm az alkalmazásváltóban a telefon memóriájából a messengert, csak a telefon újraindítás segít és akkor sem egyből, hanem pár percig még csinálja ezt és utána lesz csak jó. A messenger frissen telepítve.

    A másik, az normális, hogy egy tavalyi csúcsmodellnél a biztonsági frissítés február 1-je és mindjárt június van? Mert ezt a szintet hozza a majdnem 3 éves alsó-közép kategóriás Motorolám még most is.

    Amit viszont nem értek, miért szídja mindenki (nagyon sokan) a Touchwizt? Nem tudom régebben milyen volt, de a 7.0-val nálam pörgős, nem akad, nem tudok rosszat mondani rá. Idővel előjönnek majd a TW problémái? Szubjektív de szerintem eddig baromi ronda volt a TW, viszont a 7.0-val nagyon szép lett, jó rá nézni, modern és letisztult.

Új hozzászólás Aktív témák