Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gerner1

    Topikgazda

    válasz -Maci- #36010 üzenetére

    Igen, a gyorskapcsolók sorrendjétt is állíthatod, ahogy neked tetszik. Az ikonokat hosszan érintve pedig, azonnal annak beállításaira léptet.

    A naptárral kapcsolatban nem tudok közelebbit, én azt kevésbé használom. De ettől, még nem zárhatom ki, hogy nincs rá valamiféle megoldás.

    Frissítéshez letöltöd a készüléked mostani aktív CSC -je szerinti ROM -ot. Lementesz mindent. Mondjuk a telón Smart Switch -csel microSD -re, ha már amúgy is instant a készülékben van. A harmadik féltől származó programok esetében, pedig azokkal egyenként készíteni mentést, majd azokat is elmenteni máshová (is).
    Ezt követően döntsd el, hogy akarsz-e FR-t, vagy sem. Amennyiben igen, akkor az OS Beállítások -ból kezdeményzel egy gyári visszaállítást. Vagy a Beállítások →Fejlesztői beállítások -ban bekapcsolod az OEM feloldás -t, majd Download mode -ba rakod a telót, és Odin -be betallózol mindent, de CSC -nek az alap CSC file -t tallózod be, nem a HOME_CSC -t, így lesz automatikusan egy FR is.

    Amennyiben nem akarsz FR -t, akkor Odin -ba, a HOME_CSC -t tallózod be. Ez nem javasolt még akkor, ha CSC -t váltasz. Tehát, mondjuk most TMH a CSC, de Te DBT -re váltasz.

    Igen -csak FR -hez- javasolt OS alól indítani.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák