Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fairi

    addikt

    válasz a8l #3895 üzenetére

    nekem note 3-am van , kameraként meg DSLR szett 4 optikával. Kb 10 éve foglalkozok fotozással optikákkal így azért tudom mi az hogy torzítás, és annak hány formája van és azt is mit lehet kezdeni. Első optikámnak 4% hordótorzítás volt és 100 000 Ft-ba került. Ahhoz képest a mellékelt képeken sokkal kisebb. Utódja 230 000 Ft volt, de az produkál 2% torzítást. Bőven tűrhető a látószög és fényerőt figyelembe véve. Így azt én nagyon is tudom mi az hogy jogos panasz, mi az hogy amikor az óvodás csoport elszabadul.

    "
    Az 50e ft-os telefon se torzít ennyire. "
    látom nagyon nem értesz ehhez, 50k kamerának se a fényereje se a látószöge nem éri el az s7 színvonalát, sőt a sarki élessége se. Torzítás egy trade-off, egy következmény ami a látószög növelése eredményezett, és a fényerő emelése.Plusz a szenzort növelték, de optikai rendszer mérete nem nőtt.
    Cserébe sötétben is lát és nagy teret befog, de torzan. valami valamiért. Erről szól az optika kiválasztása.Gyártó ezt bevállalta, bevétel kiesést ne fog okozni, de árat alacsonyan tudtak tartani. Egyszerű modul könnyen sorozatgyárható.Pár panaszkodó Balkán melléki meg belefér.

Új hozzászólás Aktív témák