Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szepi23

    tag

    Sziasztok!

    Egy kis segítséget/tanácsot szeretnék kérni. Tegnap sikeresen összetörtem a kijelzőüveget az S7E-n. Minden működik, érintést is érzékel, de valamit csinálnom kell vele. Garanciája lejárt, 3 hónapja volt akkucsere és kijelzőcsere a garancia keretein belül. A telefonnal meg vagyok elégedve, mindent tud, ami nekem kell, nem cseréltem volna még 1-2 évig magamtól. A kijelző csere szervizben 85e Ft. Máshol kicsit olcsóbb, de nem sokkal. Mivel nekem fontos a vízállóság, szervizben cseréltetném. Az előző javítás után is maradt tökéletesen vízálló.
    Találtam egy boltban bemutató darabot, ami 80e Ft-ba kerül, most induló 2 év gyári garival. Viszont kiállítási darab, gyakorlatilag egy éve töltőn van és nyomkodják. Az akksija nem tudom milyen lehet,de gondolom garanciában cseréltethető, ha nagyon rossz.
    Vagy vegyek egy S9-et, ami számomra ugyanazt tudja, csak tovább lesz friss a rendszer. Persze arra kötnék biztosítást is 2 évre okulva a mostani esetből (kb. 40e Ft). Így viszont már az "új" S7E árának 3-ra jönne ki.
    Szerintetek megvehető a kiállítási darab? Vagy legyen S9? Az anyagiak számítanak, de nem elsődlegesek ebben a kérdésben.

Új hozzászólás Aktív témák