Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SirRasor

    őstag

    válasz chubby2o6 #32271 üzenetére

    Jónak tűnnek, úgyis szeretek youtuben zenét hallgatni :D

    Most a Viper4Androiddal szenvedek; nem akar működni a driver.

    Quasar AtmoX-en keresztül és a nagy Audio Mod-on keresztül is felraktam, de mindig lukra futok. Azt mondja, hogy a driver fent van, de abnormálisan megy. Ha leszedem a drivert és újrarakatnám a viperrel, akkor meg azt mondja, hogy a busybox nincs telepítve, pedig a su/xbin, system/bin és system\xbin-be is betelepítettem (az utóbbi kettőt kifejezetten ajánlották). Felraktam régebbi vipert, attól meg azonnal kifagy.
    Egyedül egy dolog nem megy: scripten keresztül állítana a nagy telepítő jogokat...valamihez. Ettől bootloop van, úgyhogy azt választottam, hogy selinux permissive mode váltó programot rakjon inkább fel. Fel is rakja, elindítom; átállítom az enforcing-ot permissive-re, erre azon nyomban kifagy minden és újraindul a telefon. Ja és nem váltja át permissive-re.

    Szóval eléggé matt szaga van. Ráadásul a Quasar-nak van uninstallere, DE a nagy Audio Mod-nak nincs és jelenleg gőzöm sincs hogy kell egy összehányt zip telepítése után rendet rakni. Ennyire nem folytam még bele és megmondom őszintén nem is vágyom rá :DDD

    Na mind1, PowerAmppal nagyon szépen szól :)

    [ Szerkesztve ]

    Make Love not war!

Új hozzászólás Aktív témák