Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • notmiami

    tag

    System UI mod - Notification bar arranged

    Sziasztok! XDA külföldi fórumon találtam egy olyan témát/modot amelyben egy fórumozó (hastalafiesta) módosította az értesítési sávot:
    [FLASHABLE ZIP] SystemUI modded

    A dizánj nem tetszik, hogy átlátszó, de ami fontos, hogy végre Ő az első felhasználó akinél azt láttam, hogy a gyári Notification bar sorrendjét meg tudta változtatni.

    Így megkértem, hogy a nekem megfelelő sorrendet állítsa fel:
    WiFi, Mobile Data, GPS, Btooth, Sound

    Azért volt ez minden vágyam, mert egyáltalán nem kapcsolgatom ki be az alábbiakat: Powersaving, Sync, Screen Rotation, ezekre egyáltalán nincs szükségem, és a mobilnethez mindig el kellett görgetnem a sávot.
    Azt is kikapcsolta, hogy automatikusan hátulról előre gördüljenek a gombok. Tehát ahogy lehúzom a bar-t, mindig az első 5 gomb egyből látszik, amit leginkább használok. Így végre egy olyan Bar lett, mint a CM-ben használatos QuickSettings.apk, ami sima romokon nem megy, viszont abban kisebbek a gombok, és így végre megmaradt a görgethető fényerő beállítás.

    Tehát készített a felhasználó egy CWM-ből rakható zipet. Elküldtem neki azt a gyári SystemUI-t, amiben fekete a Notification bar (nem pedig szürke), és azt módosította ilyenre.

    Letöltés:
    SystemUI_mod.zip

    Köszönet érte: hastalafiesta

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák