Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • userM

    csendes tag

    Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. Egy Samsung Galaxy Tab 2 7.0 próbáltam összekötni egy idősebb pc-vel (AMD Athlonxp 2Ghz S370; Abit nforce 2-es alaplap, 512 MB ram, 500 GB HDD...), a gépen windows xp van. A kies telepítés előtt felkerült a gépre egy Media Transfer Protocol Porting Kit, mivel első próbálkozásra csak rádugtam a gépre a Tabot, és MTP driver hiányában nem találtam jobbat. Mivel ezzel nem működött az eszköz tovább kerestem és ekkor telepítettem fel a kiest. (Az win MTP driverhez nem nyúltam.)

    Sajnos azon kívül, hogy felismeri az eszközt a számítógép, illetve az eszközkezelőben is megjelenik nem történik semmi, a kies látszólag nem reagál, a kis folyamatjelző kör ikon egyfolytában pörög.
    A kies usb kapcsolat hibakereső funkcióját próbáltam, de ezután sem jelent meg a kiesben, illetve windows intézőben a tab, vagy külső adattároló. A Tabot mindkét csatlakozási módon kipróbáltam (MTP...), de nem reagált semmit, a fejlesztői funkcióban USB hibakeresés módot is bekapcsoltam már a végén...
    Mi lehet a hiba forrása?

    Nem tudom, hogy fontos lehet -e, de a pc-n 4 usb csatlakozó van, jelenleg ebből 3 foglat, a 4. pedig "mindenes funkciót lát el alkalmanként (pendrive, kamera, nokia telefon, pda illetve most már galaxy tab is).

Új hozzászólás Aktív témák