Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • VD

    őstag

    válasz Olcsi #2650 üzenetére

    :F Ezt most nem értem.
    Az olyan helyeken ahol szövegbevitelre van szükség, mindig előjön a billentyűzet. (pl.: üzenet írás, telefonkönyvbe új bevitel, gyári böngésző, naptár, jegyzet.)
    A java alapú cuccoknál ami nem érintő kijelzőre optimalizált van egy virtuális billentyűzet. Ez az amit szeretünk eltüntetni, mert csak feleslegesen ott ficeg. Az ilyen alkalmazások többsége szintén a gyári szövegbeviteli módot használja, vagyis szövegbevitelnél ha a megfelelő mezőbe kattintasz, akkor feljön a gyári billentyűzet. Az opera mini 5 annyival jobb, hogy feldom egy saját egész jó full qwerty-t álló helyzetben. Míg a telefon alapból csak fektetett nézetben tud qwerty-t.
    Vagyis nem értem hol kellene még billyentyűzet neked?

    Más symbian, vagy winmo telókra vannak virtuális billentyűzet programok, de azok főleg akkor kellenek, ha le akarod cserélni a gyárit.(mert nem tetszik) Vagy olyan programot futtatsz ami nem tudja kezelni az érintőkijelzőt, és ilyenkor egy virtuális bill.-vel átverik a programot. (ilyen volt az első garmin az S60 Touch-ra). De ezek csak nyilt op-rendszeres telefonokon mennek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák