Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ityam

    senior tag

    válasz anonimus25 #3241 üzenetére

    Egész jó. Bár semmi extra.Egy alap érintőkijelzős teló. Jól néz ki, lehet nyomogatni meg jól mutat.
    Ha mobilnetet nem akarsz a simedhez akkor sajnos netezni nem tudsz rajta mert sajnos wifi nincs. ezt nagyon hiányolom belőle de hát ezt tudtam mielőtt megvettem is. De most hogy megvettem jobban bánom hogy nincs benne mert igazából szerintem alig fogom több mindenre használni mint a régit.Filmet raktam rá egyet kipróbálni. Nézhető végülis ha nagyon nincs jobb, annyira nem kicsi a kijelző.
    Hangereje teccik. a Régi K700i telóm sokkal hallkabb volt mind zenében mind rádióban. szal annak nagyon örülök hogy egész jó hangereje van.Ami viszont kiakaszt hogy nem adtak szivacsot a füleséhez így az én fülemből folyton kiesik. szal valahol be kell szereznek hozzá pár szivacsot.
    Szal 19Kt megért végülis.igaz előfizuval. feltoltőkártyával jobban díjaztam volna.Pletykáltak róla hogy lesz majd ilyenből Wifis modell is. lehet érdemesebb lenne azt megvárni. Csakhát kérdés hogy mikor lesz meg mennyivel drágábban. nekem meg most kellett a teló így lett ez.

    Játszani az a baj hogy akciójátékot nem nagyon tudok a telóval mert az irányítás nem az igazi, szal csak a normál lassú játékok jöhetnek számításba.Szerintem te se gondolj arra hogy majd ezen mindenféle új játékot fogsz jáccani. De aztán ki tudja. Lehet hogy csak nekem nem jön be ez az irányítás.

    Szal összességben nem rossz teló de nem kell többet elvárni tőle mint ami. Egy olcsó érintőkijelzős teló. Teccetős külsővel.Ha egy párszáz megás mobilnet is van a simedhez akkor biztos egész jól használható de egyenlőre én még nem neveztem be a mobil netre.gondolkodok egy 300MB os csomagon 1K ért, de majd még meglátom.

Új hozzászólás Aktív témák