Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • epoc32

    csendes tag

    Sziasztok.
    Érdekes olvasgatni ezt a fórumot. :)
    Ha bárkinek baja van a telóval szoftveresen, miért nem frissíti az sw-t? Nekem egy hónapos, T-Mobile-os és már három hete a XEII4 fut rajta. Semmi gondom nincs vele. Aki aggódik a garancia miatt, annak érdemes elgondolkodni azon, hogy a SAMSUNG csak néhány napos használat után kibukó gyártási hiba vagy szoftveres gond esetén érvényesíti a garanciát. Tehát ha szoftveres problémája van valakinek az frissítse bátran (persze csak ha utána olvasott a frissítés pontos menetének!) mert a SAMSUNG is csak ezt tenné. Ha meg leejted, rálépsz, elázik esetleg teleborítod kávéval a szerviz úgy sem áll szóba veled. Minden telefon kézikönyvében szerepel, hogy "ne ütögesse, ne rázogassa és ne ejtse el a készüléket", tehát a legkisebb fizikai sérüléssel is ugrott a féltett garancia.
    Nem értem miért lepődnek meg emberek azon, hogy a ha napokig megy a teló, belassul? Bár én évekig kizárólag okostelefonokat használtam, számomra így természetes, hogy napi egyszer újraindítom, mert éjszaka általában offline-ban van.
    Amúgy kifejezetten "büszke" vagyok a telefon sebességére, mert szem előtt tartom, hogy ez egy alsó kategóriás készülék. S bár tavaly ilyenkor iPhone-om volt, épp ezért döntöttem ezen modell mellett, ez a kis apróság is megállja a helyét. Olvastam hsz-t ami a processzor sebességét firtatta. Nos, ebben egy ARM11, 369Mhz-es proci dolgozik, normális fw-el ezért jó a sebessége.
    Msn kliensnek én a Nimbuzz-t ajánlom (GetJar-ról letölthető), mert teljes kijelzőn fut és ami a legfontosabb, normális a szövegbevitel. Tehát a teló qwerty billentyűzetén gépelhetünk be szöveget.
    Üdv mindenkinek.

Új hozzászólás Aktív témák