Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ceempa

    csendes tag

    Tigerjoco.

    1., Első kérdésedre válaszolva: igen. De használhatod a böngésződ (mindegyik böngésző) lapon keresés funkcióját, melyet a Ctrl+F billentyű parancsal érhetsz el, és az adott lapon pillanatok alatt rátalálhatsz a számodra érdekes kulcsszavakra.

    2., A hangzása tökéletes. Az általad említett telefonokat nem ismerem, de volt már sanyierikszonom, és szerintem förtelmes hangja volt. Ezzel szemben a Nokia 5310 (XpressMusic) ugyebár kifejezetten zenehallgatásra termett, fél évig ilyen telót használtam, tényleg tökéletes hangzása van, ezzel az eszközzel összehasonlítva a Samsung s5230-ast nem sok eltérés van. A hang minősége és hangereje is teljesen ott van.

    A többieknek, akik hezitálnak:
    Nekem már több mint egy hónapja s5230-asom van. A teló maga szinte tökéletes. Pannonos vagyok, és akik a színekről kérdezősködnek, tudtommal feketén kívül más szín nincs ebből a típusból. Zöld és valami piros szerű téma van benne alapből, de ha fekete témát szeretne valaki, a samsungs5230.fw.hu oldalon megtalálja a leírást, hogy hogyan kell átállítani feketére. (nem akarok reklámozni, de itt elég jó progikat és játékokat lehet letölteni, valamint a Gmaps-hez le lehet tölteni egy BP térképet, hogy ne kelljen felmenned a netre, ha meg akarsz nézni valamit).

    Hogy mit szeretek benne?
    Egyszerű kezelni, okos és hasznos kis telefon. Sokan gondolom nem tudják, akinek van, és a barbár megoldással próbál nagyítani/kicsinyíteni a böngészőben és a képeknél, az próbálja ki a következőt (se használati utasításba, sehova nincs bele írva): ha mondjuk egy képen picit rajta tartod az ujjad (kb. 1 sec), megjelenik egy nagyító és egy kicsinyítő ikon (el ne engedd a képernyőt, és megpróbáld elkapni az ikont, mert ha leveszed az ujjad, eltűnnek!), hanem szépen húzd fel az ujjad a nagyításhoz, vagy le a kicsinyítéshez.

    Még egy apróság. A kioldást szerintem elég gagyi módon oldották meg (Iphone-on sokkal jobban tetszett). DE!!!!! Beállíthaszt a beállításoknál (ééértelem szerűen, de most fejből pontosan meg nem mondom, hogy hol) egy olyan opciót, hogy ha le van zárva, akkor megnyomsz egy gombot a telón (bill.zár gomb, letesz gomb, vissza gomb), ezzel aktiválod ugye a panelt, de még zárva a telefon, itt jön a trükk: be állíthatsz egy betűt, ha ebben az állapotban ráírod a képernyőre felold a teló. Mind ez szép és jó, de még NEM TÖKÉLETES. VISZONT: Még egy jó dolog! Ha be van állítva egy betű (nekem C), akkor nem feltétlenül az adott betűt kell ráírni a képernyőre, hanem ha egy határozott felfele irányuló hüvelykujj mozdulattal is fel lehet oldani (mindezt csak ha be van állítva egy betű!).

    Ami nekem hiányzik belőle!!! Vagy nem szeretem, stb...
    Kifejezetten hiányzik nekem belőle az a billentyűzet, mint az Iphone-ban van. Ha Iphone-nál állítva van a teló, és mondjuk sms-t írsz, rendes billentyűzet jelenik meg előtted, nem a gagyi klasszikus telefon billentyűzet. Ebben a készülékben, viszont az előbb említett gagyiság. Ahoz, hogy csak betűkből álló billentyűzetet kapj, oldalra kell dönteni a teló, ami szép és jó, de ez két kézi munka! Jobban szeretem ezt a verziót, (mármint a döntöttet), de tömött buszon kapaszkodva használhatatlan félkézzel! :( Ilyenkor marad vagy a betűk rajzolása, vagy a 7777 9999 444 2 (Szia)... ezt nagyon rühellem... :P :)

    Ha képeket nézegetsz és épp fekvő képeket, (ééés ugye döntve van a telefon), a giroszkóp nagyon elemébe jön. Ugyanis, ha képek között nem csak a szokásos lapozó mozdulatokkal tudsz közlekedni ebben a pozitúrában, hanem a telefon megdöntésével is. Tudni illik, hogy a kis gennyláda giroszkóp elég érzékeny, így elég odafordítani valaki felé a gépet, hogy NÉÉÉZD EZT A KÉPET!!!, picit bedől a telefon és máris 5 képet elugrik. Szerintem ez is gáz. ;)

Új hozzászólás Aktív témák