Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • juvegamer

    tag

    Én is leírnám a tapasztalataimat:
    Az ismeretségünk rosszul kezdődött mert az első készülékem már eleve rossz volt, cserélni kellett. Ezt a mostanit 4 napja használom és abszolut vegyesek az érzéseim:
    Ami jó dolog: a wi-fi, szépen viszi a filmet, végül is a hangminőség is rendben van, elég jó játékokat lehet rátenni, kialakításából adódóan nagy kijelző.
    Ami rossz: ez a KIES program egy rakás fos. a telefon továbbra is összekeveri a neveket, a keresztnevet rakja előre és hiába állítom át a menüben hogy a vezetéknév legyen elöl nem hajtja végre úgyhogy a telefonkönyvvel egyelőre küzdök, a kamera és a videó minősége szar, főleg az előző SE k660 telefonomhoz képest pedig az csak 2mpixeles volt.
    Összegzésem: eddig SonyEriccson készülékeim voltak és azt gondolom hogy ez után a Samsung után újra SE telefont veszek. sajnos nagyon drágák lettek a SE telefonok azért is vettem ezt de most már látom mi a különbség úgyhogy amint lehet visszatérek az SE márkához.

    Ui.: Sokan kérdezi a navigációt szerintem aki navigációt is akar a telefonjára az ne ilyen készüléket vegyen!!! Akinek navigáció kell az androidos vagy symbianos telefont vegyen ne ezt.

Új hozzászólás Aktív témák