Hirdetés

Aktív témák

  • Tomajdon

    aktív tag

    én 15 vagyok, és ma jött meg a wave-m. nagyon-nagyon jó telefon, persze nagyon-nagyon vigyázok is rá :D lenne pár kérdésem.
    1. A Gmail vagy a Hotmail e-mailt ohgy lehet beállítani? Néztem angol oldalakat, és sehol sem találtam. Beírtam csak úgy és nem ment.
    2. Kell rá kijelzővédő fólia? Láttam egy vidit, ahol késsel meg kulccsal karcolják a kijelzőt, letörlik, és alig látszanak a karcok. Elég rendesen belenyomják, és tényleg alig látszik. Szóval kell-e rá vmi fólia, vagy invisible shield, vagy nem.
    3. Tokot tudtok ajánlani? Leginkább ilyen zokni tok kéne, jelenleg egy nokia e51-hez való zokni tokot használok, belemgy, de azért egy direkt erre méretezett jobb lenne.
    4. Az USB-n keresztül összekötöttem, és nem ismerte fel a gép, pedig médiatárat, meg háttértárat is kipróbáltam és semmi.
    5. Lassan le fog merülni ( a teló szerint 19%, a batterychek szerint 35% :F ), és az lenne a kérdésem, hogy fennt lehet-e hagyni egész éjjel a telót, vagy most kell felrakni, és 3 óra múlva leszedni. ÉS le kell-e teljesen meríteni.
    Előre is köszi a válaszokat, az utolsó kérdés lenne most a legfontosabb, mert lassan merülget lefele, szóval fontos lenne hogy fennt lehet e hagyni éjjel, nem lesz semmi baja, vagy nem. Tényleg előre is köszi a válaszokat.

Aktív témák