Hirdetés

Aktív témák

  • krisi047

    aktív tag

    válasz Torry #20419 üzenetére

    Ez a facebook engem is kiakaszt. Példának okáért az egyik képemhez fűzött, két új hozzászólást szerettem volna elolvasni, továbbá egy üzenőfali bejegyzésre reagálni, illetve ketten "lájkolták" az egyik posztomat, és kíváncsi voltam melyiket.

    Nos, a beépített kliens egyikre sem volt képes, mindamellett hogy marha lassú volt. A touch.facebook.com-on csak a két hozzászólást sikerült megnézni, a többit a desktop oldalon kellett összeszenvednem, szintén borzasztó lassan, mintegy 20 perc alatt. Összesen legalább 45 percet tököltem vele. Szerintem ez kicsit felháborító. Ki merem jelenteni, hogy Facebook függőknek határozottam NEM ajánlom.

    Egyébként akartam már kérdezni, hogy tényleg van olyan, aki ezt a telefont gyorsnak tartja? Például kezdőképernyőnél rákattintok az SMS-ekre és általában 3-4-5 másodperc telik el, míg megnyitja. A többi menüpontról nem is beszélve. Igaz, hogy sima T-s firm van rajta, de azért ne állítsunk valótlant, hogy mennyire gyors a készülék. Nálam egyáltalán nincs túlpakolva sem, sőt 1 óra meg 1 naptár widget van kint össz-vissz. Nekem az MPX200-as időket idézi a sebessége. A 20 ezer forintos Vodafone márkájú Android kütyü is gyorsabban navigál a menüjében.

    Mindezek mellett tényleg szerethető, de azért többet vártam tőle, mind sebességben, mind "okostelefon" minőségében.

Aktív témák