Hirdetés

Aktív témák

  • bexinho23

    őstag

    válasz leslieke #21394 üzenetére

    Az egy dolog, hogy várnom kell, ez ellen nem tudok sok mindent tenni.Lényegében szinte minden film akadozik, és elhiheted, milliónyi filmet próbáltam ki, milliónyi kódolással (gondolom én), és alig találok jó filmet. Nyilván nem filmnézésre akarom használni, hanem sorozatokra, de azokat se játssza le jól. Régebben téma volt, hogy kinél hogy mennek a videók, és kiderült, hogy szinte mindenkinél akadozik. Akinél egy film sem akadozik, az szerintem hazudik, vagy annyira kevés filmet próbált meg a telefonon, hogy pont a "jó szórásba" esett.

    Varszegig: ennek nagyon egyszerű oka van! A tatabányai szerviz semmit sem ér. Ez egy felvevő pontként működik, tehát ha elrontok valamit, akkor 2-3 hetet kell várnom, mire visszatér hozzám a telefon. Nem akarok ilyen módon fw frissítéssel foglalkozni, ezért legfeljebb várni tudok. Én csak megjegyeztem, hogy a telefon ezen része mondhatni semmit nem nyújt. Inkább lenne gond az mkv fájlokkal, mint egy ma már teljesen elfogadott kiterjesztéssel (avi). Nem is értem, miért lehetséges egy okos telefonnál ilyen fennakadás, amikor egy omnia 2-es is szépen futtat mindent (most csak ez jutott eszembe, amiről még régebben írták, hogy minden videót lejátszott gond nélkül).

    Amúgy meg a legújabb fw sem biztos, hogy javítja a filmakadozást, nemde? (volt aki ezt írta) Akkor meg minek frissítsek? Lényegében nem változtat semmit az alap t-s szoftverhez képest, ezért sem fordul meg a fejemben, a fw frissítés.

    Amúgy eléggé rászoktam az opera mini-re, tökéletesen lehet rajta netezni, csak az a baj, hogy nyilvános wifi (plázákban, iskolában,stb...) nem érzékel kapcsolatot, így a beépített bongészőt kell használnom, ami tetszetős, csak amikor egy komolyabb oldalt nyitok meg, egy idő után a ráközelítéskor kiírja, hogy túl nagy az oldal, és mindig visszadob az eredeti "nagyításra". Utána már csak telefon újraindítás segít, amit nem szeretek, mert mindig akkor kell újraindítani, amikor az embernek dolga van a telefonnal. (2-3 hetente szoktam csak újraindítani)

Aktív témák