Hirdetés

Aktív témák

  • Kapanyél

    őstag

    válasz janes1976 #22154 üzenetére

    Hja, én is egy Bentley Continental-t akartam venni, de jövőre modellfrissítés lesz, így mardtam az S8-as Audinál. Azért Apple-nél sem kapkodják így el. Aki meg első körben megvette az iPhone 4-et, az pont leszarja, ha jövőre meg "kell" vennie az újabbat. A legtöbben nem azért vették, mert szükségük volt rá...

    Egyébként pár napja egy 3GS-t nyúzok, meglepően pozitív tapasztalataim vannak. Szigorúan csak a szoftveres oldalát tekintve, más szempontból egy kalap szar. Ami elsőre föltűnt, hogy nem olyan erőltetetten gyors, mint a Wave, ezért nem látszik, ha egy pillanatra megakad. Finom, lágy, gyors és gördülékeny. Sokkal kiforrottabb érzést kelt az emberben.
    A másik a soft-billentyűzet. Míg Wave-en protré állásban nagyon sokszor mást érzékel (vagy máshová tapizok), ezért el kell fordítanom vízszintesbe. Az iPhone-on (minimálisan nagyobb csak a kijelző!) sokkal jobb írni, ezerszer gyorsabb. A legfőbb előnye, vagyis inkább a Wave legfőbb hátránya a rémisztően szar billentyűzet kiosztás. Egy fos, utálom, halál rá!
    Az elérhető szoftverekbe bele sem merülök, de föl nem tudom fogni, hogy egy csomó free app miért nincs még Bada-ra...? Rengeteg magyar vontakozású cucc érhető el az Apple Store-ból - ennyire nem látnak üzleti potenciált a Wave tulajokban? Bár nem hihetetlen... :U
    A masina mérete egyébént még a pont emészthető kategória, de már egy kézzel nem lehet kezelni. Nekem nagy kezem van, de a hüvelykujjammal már nem érem át teljes biztonsággal a kijelző túlfelét, vagyis inkább nem kényelmes.
    A 3GS kijelzője egy borzalom, bár nem nevezném bántóan pixelesnek, de kontraszttalan. Feketéje gyakorlatilag nincs. Ellenben a fényereje brutális.
    Egyelőre a mobilnetes kártyám van benne, ha valakit érdekel konkrétan valami, akkor szívesen letesztelem, összehasonlítom.

    Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!

Aktív témák