Hirdetés

Aktív témák

  • zack

    nagyúr

    válasz Kobe #22721 üzenetére

    Fogalmazzunk inkább úgy hogy a te elvárásaidnak nem felel meg a Wave. :U Az Android is a 2.1-2.2-től lett normális OP rendszer, és még így sem tökéletes pedig pár éve már ott vannak. Arról nem is beszélve hogy sokkal pénzéhesebbek a gyártók Android rendszert futtató telefonjaikkal mint a többiek, és szinte pillanatok alatt mesterségesen elértéktelenítik, mivel nem válnak elérhetővé a legújabb frissítések akár már a a fél ill. 1 éves modelleken se, mert az a személelet, hogy dobd el, és vegyél olyat amire lesz frissítés. :( Undorítóak.
    Bada-nál ilyen veszély nem fenyeget minket, bár abban egyetértek hogy a 2011 év vízválasztó lesz (számomra is) az OP rendszer jövőjét illetően.
    Valószínű hogy én se fogom eladni, mert az 1.00 hw nekem mindennél többet ér. ;] Főleg nem úgy hogy vakon eladom, aztán ha nincs kedvemre való egyéb tipus, akkor vehetek megint egy Wave-et de már csak 2.00 hardverrel. SGS nem kell, (alig különbözik a Wave-től) főleg nem 55k-ért, N8-ról sok rosszat hallottam így 40k-ért ez sem fog kelleni. Egyelőre marad a Wave mellé szánt másodlagos Androidos kütyü hogy jobban megismerjem azt a rendszert is. Aztán ha elhúzódik a dolog és lesz raktáron I4 2011 Q1-ben, azt lehet hogy ki fogom próbálni, de ez még messze van.

    Ma jön a csajomnak rendelt X10 Mini, és ha elégedett leszek vele, nem kizárt hogy veszek én is egyet. Vízválasztó lesz, mert egyből feltolom rá a 2.1-et, és ha nem nyeri el a tetszésemet, akkor tuti nem fogok Androidos telót választani. :U

    Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

Aktív témák