Hirdetés

Aktív témák

  • victorio79

    tag

    válasz leslieke #23051 üzenetére

    leslieke: Köszi a tippet. Már elfelejtettem lassan fellépn iaz apps-ba.

    (#23069) Tomics: Hát igen. A patcheket a user oldalon kell alkalmazni, de csak pár ilyen apróság van, szóval ha belejössz akkor észre sem veszed majd, ha esetleg javítva van a bug. :)

    (#23072) zazumisi: Nekem a POP/IMAP-el és az Exchange-el sincs probléma. A névjegyeket is serényen szinkronizálja. Egyedüi bug a levelezéssel, hogy akkor is van e-mail érkezett hangjelzés ha nincs új vagy olvasatlan email. Erre kellene valami más megoldás mint az e-mail hang némítása.

    (#23079) Polllen: Vagy akár mind a 2 is lehetne. :) Egy analóg a jacken, meg egy digitális a mUSB-n.

    (#23082) SlyChocolate: Én is olvastam, de egy közvetlen (digitális) kapcsolat jó lenne a TV-vel. Már csak ha a játékokra is gondolok.

    (#23136) the radish: Szerintem ez még jópár mai PC-nek is problémát okoz. Elég oda a 720p, azt még DLNA-n is szépen átviszi.

    (#23161) aryes: Ez sem okos megoldás, mert jó lenne spórolni az aksival. De ha vezérelni akarod akkor csak jó ha látsz valamit az érintőképernyőn. Mondjuk a fényerőt levehetné minimumra, vagy csak érintésre kapcsolna be. De a lockos megoldás is működhetne normálisan, hogy a TV-n közben menne rendesen.

    Egy ilyen tok szerintetek megérne 25$-t (kb. 5400Ft) postával:

    [ Szerkesztve ]

    "Si vis pacem, para bellum."

Aktív témák