Hirdetés

Aktív témák

  • leslieke

    Jómunkásember

    válasz galmat89 #24664 üzenetére

    Megnyugodhatsz, nem fogok a fotóimról mesélni vagy képeket megosztani.

    Nem túl rég volt róla szó, hogy az okostelefon kifejezésre nincs egzakt meghatározás. Innentől kezdve ez mindenkinek mást és mást jelent.

    Nekem például attól nem lenne okosabb a telefon, ha lenne benne SH, mert nem érdekelne akkor se. Napi 12-16 órát online vagyok a PC-n, a többi időben hagyjanak békén. Nem zavar az se, hogy a böngésző nem tördel, amit el akarok olvasni, azt anélkül is el lehet. Huzamosabb netezésre mindegyik mobil amúgy is alkalmatlan, szerintem.

    De azt látom, hogy vagy nem érted, vagy nem akarod megérteni azt, hogy itt állandóan csak a sírás-rívás megy a fw körül, és ez már unalmas. Mindenki tudja, látja, olvasta, hogy milyen hibái vannak. Azok is, akiknek ezekkel együtt is megfelel. De attól, hogy idejössz rinyálni, jobb lesz? Történik valami? Igen! Idejön valaki, elolvassa és ezt szűri le: "ez egy sz@r telefon".

    Holott nem az! Közel sem. Viszont néhány ember hisztije miatt már sokakban a fenti vélemény alakult ki. Tudod hányan nem járnak ide, nem olvassák ezt a fórumot és közben elégedetten használják a telefont? Sokan!

    Az, hogy néhány embernek semmi se jó, vagy épp nincs benne egy olyan funkció ami neki kellene, az az ő bajuk. Rossz lóra tettek. Ennyi! De ezt nem kellene hetente újra és újra leírni.

    [ Szerkesztve ]

    A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!

Aktív témák