Hirdetés

Aktív témák

  • peterk

    senior tag

    válasz Karma #24758 üzenetére

    Jaj, Karma, legalább te ne legyél ilyen. :( Volt egy - egyetlen egy - eset, amikor valakinek ilyen gondjai voltak amit leírsz. De nála nem csak a 720P nem ment, hanem lényegében semmi, a kártyát sem tudta normálisan használni.

    Tudom, hogy nem ez a cél, és éppen ezért, csak annyit kérnék, hogy legalább akkor ne a 720P-n, az exchange-en meg a textflow hiányán, stb. turbózzunk, amikor éppen nincs is senki, akinek ezzel lenne problémája. Mert így tényleg kezd úgy kinézni a dolog, hogy van 1-2 szentségelő user aki ki van akadva, mert jó ideje nem tudja eladni annyiért a telefonját amennyiért szeretné, és erre rákontráztok ti, "visszajáró lelkek", akiknek már a telefonjuk sincs meg, de jól érzik magukat, ha beszólogatnak.

    (Még egyszer: tudom, hogy nem ez a cél, de ez lett a helyzet. Várjuk meg amíg jön valaki, és nem megy neki a 720P rögzítés, és akkor hajrá, lehet szidni ismét. :))

    (A témában ez volt az utolsó hozzászólásom, mert lassan ott tartunk, mint a winmo és iphone topicokban, a végelen el-vissza csatákkal. Úgy látszik, hogy ha az appstore még nem is érte el a "kritikus tömeget", a hazai userek száma már igen. :) Én meg nem szeretnék a wave moonman-je lenni. :D )

    [ Szerkesztve ]

    Aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem!

Aktív témák