Hirdetés

Aktív témák

  • bokrosolajos

    őstag

    Emberek! Hogy felpezsdült az élet!!! :Y :)

    Dapro:
    ha most akarsz megtanulni programozni, ne a mobilon kezd. Legfőképp ne OO programozással (bár, lehet épp úgy enne egyszerűbb, ki tudja, nekem a hátamon nem létező szőr áll fel tőle). Ha weboldalakat csináltál már, akkor neked a java-t tudnám ajánlani, kezdésnek, csak eléggé szűk a mozgástere.

    mrhitoshi: Battle frogging még ha Free lenne sem éri meg, hogy letöltsd. Saving private sheep már inkább. De egyik sem egy Angry birds

    Sógi: teljesen egyetértek. majdnem :) A 2.0-át várhatod, de akkor gyűjts pénzt is egy újabb telefonra, mert erre nagyon úgy néz ki, nem adják ki!

    Varszegig: Mindig ezzel az Empire defense-el hozakodsz elő :) Az nem egy "komoly program", hanem szar. Bocs, de ez az igazság. És itt most nem a játékmenetre, vagy játékélményre gondolok. Ez a Remote Desktop miben jobb, mint a WinonJet?

    chizow: detto! Nekem is ugyanez volt az egyik érv, nem akarok a birkákkal egy tömegbe kerülni. :DDD Egyelőre büszke badás vagyok, de realista

    AlesszaMusic: nekem is T-s JF2 van rajta és eddig minden tökéletesen működött rajta, nem is értem mi ez a nagy FW frissítési láz? Nem android ez, hogy már a buszon is erről beszélgessenek a fiatalok :D Egyébként gratulálok a sikeredhez!

    consono: hexa editorral nem fog menni. Tegnap írtam, hogy minden egyes app egyedi azonosítót kap, amiben benne van a támogatott készülékek listája is. Mivel krájpolt egy ideig nem is fogják kitalálni, mit hol kell változtatni.

    HaKo: Tetris??? Mi az app neve? Nem is halottam még róla, pedig kéne

    10/8.5
    Egyet levonok a kevés app miatt, felet meg a Samsung hazugságáért. Ha lenne hasonló tudású telefon ilyen árban -és az iphone4 lenne-, eladnám. Android nem érdekel, szemüveg nélkül olvashatatlan, laggol minden készüléken, bada után droidot tapogatni olyan, mintha a Marson fogvédővel kellene Ferrarit vezetni

Aktív témák