Hirdetés

Aktív témák

  • Aryes

    nagyúr

    válasz vidékiürge #30937 üzenetére

    Azért érdekelne, hogy napi hány órán keresztül nézted ehhez, hányas fényerőn a főképernyőt, és csak azt (és mit néztél rajta ilyen sokáig :) ), hogy az ikonok így be tudtak égni. Ehhez gondolom az automatikus kijelzőlekapcsolást is ki kellett iktatnod, máskülönben nem hiszem, hogy ilyen előfordulhat...

    Én rengeteget netezem rajta, többnyire 4-es vagy 1-es fényerőn (ha eszembe jut lehúzni :) ), 10-esre csak akkor húzom fel, ha verőfényes napsütésben akarom nézni, máskülönben kiég a retinám, olyan fénye van.

    Esténként néha percekig használom zseblámpának (mint tettem ezt a régi telefonjaimmal is) a flashlite progival, és ha nagyon akarom, láthatom kissé sárgásnak a fehéret, de nem vagyok róla meggyőződve, hogy új korában ennél fehérebb volt rajta a fehér (ezt okozhatja, a kék ledek gyengülése).

    Egyébként már újonnan a dobozból kivéve tapasztaltam, hogy az egészen sötét, homogén szürke felületek (pl menükben) textúrásak (halvány sávok, csíkok látszódnak rajta), gondolom gyártási technológiai hiba (nem tökéletesen sík üvegre, nyomtatással felvitt oled réteg), erősebb színeknél nem látszik semmi. Van egy világosabb folt is, szintén csak a fent leírt körülmények közt látszik, de ezek a jelenségek nem változtak 5 hónap alatt.

Aktív témák