Hirdetés

Aktív témák

  • Endruboy007

    tag

    Két napja én is lelkes Wave s8500 tulaj lettem! :C
    Egyenlőre ismerkedem a telefonnal, bár egy - két dolgot még nem értek...

    Navigációs tapasztalatok: Ndrive
    A két nap folyamán elég sokszor használtam, netrásegítés nélkül, egy - két perc alatt mindig talált jelet, tervezett is szépen, néha azért furcsa helyekre akart vinni.
    Jelet soha nem vesztette el, csak aluljáróban és a kb 30-40 m-es csúszás nálam is tapasztalható volt, így a hangos navigációra nem nagyon bízhattam magam, mert ugye későn szól...de nem mindig, szal inkább a fél szemem a térképen tartottam...
    Azt hiszem ez teljesen elfogadható szint, régen a 3G-s Iphone-om még ennél is többet csúszott, elvesztette a jelet.

    A készülék független, szoftver rajta S8500XXJL2/S8500OXDJL1 (DBT)
    Kies szerint nem frissíthető, nem tudom, hogy van-e valamilyen teendőm vele...Gondolom most én is várjam a 2.0 bejelentését.

    Ami még nem sikerült, az a névjegyzékem a facebookkal való összeszinkronizálása, nem tudom, hogy nektek hogy van, de én arra gondoltam, hogy a SIM névjegyzékemet egészíti ki a facebookos adatokkal (e-mail, szülinap, akármi) de most belegondolva ez nem nagyon megoldható, mivel nem egyeznek a nevek...Hogy is van ez? :F

    A másik, nektek be van állítva ez a szülinapos dolog? Nagyon hasznosnak találom, legalább nem felejtem el a szülinapokat, de ezt sem nagyon tudom használni.

    Válaszokat előre is köszi! :R

    Üdvözlettel: Endruboy

Aktív témák