Hirdetés

Aktív témák

  • Alan[HUN]

    senior tag

    válasz CoolBoy323 #37514 üzenetére

    Tények:

    1. Én se lennék elájulva a badától, ha nem a wave-en láttam volna, a többi készülék(kiv. wave II) szerintem se olyasmi amitől elájulsz.
    2. A badát is eléggé testre lehet szabni, ha nem vagy egy geek állat épp eléggé megfelel ez is.
    3. Badára is vannak idótábbnál idiótább programok(DrinkCola, Drinking Games Lite), ha már itt tartunk.

    Észrevételek:
    1. "van a menü, van pár dolog, és ezzel kifújt..." - miért mégis mit vársz, mit adjanak a felhasználó kezébe? Toljanak fel rá egy nyers Linux-kernelt, aztán programoz magának rá Maemo-t, vagy amit akar?! Az, hogy az Android a nyílt forráskód miatt sz..rá hackelhető, szerintem nem feature, maximum ok a választásra, mint azt meg is jegyezted.
    2. "részemről semmi "offense" nincs, szeretlek Titeket, hisz nagyon segítőkészek vagytok!!!!" - akkor miért fikázod az oprendszert, amit mindannyian nap mint nap használunk és (többségében) szeretünk? Ez olyan, mintha bemennél a Tréhez, érdeklődnél egy ajánlat felől, majd megjegyeznéd, hogy igazából nem is tetszik annyira, és az egész készülékkínálatuk NULLA.
    3. "azért a droid jobban igényli a szuflát, hisz ott van annyi csicsa, h csak na " - Na, ne haragudj, de ha szerinted az Android szebb és jobban animált, mint a bada, akkor komoly gond lehet a szépérzékeddel... Szerintem a droid tipikusan nem az a rendszer, ami tele lenne csicsával... Ha meg a featureökre gondoltál, ne légy rest használni rá a megfelelő szót, mindazonáltal megjegyezném, hogy ezek többsége az átlagfelhasználó számára nem hinném, hogy puszta szavaknál[hiszen értelemszerűen csak arról van értelme beszélni, ami a badában nincs, viszont nem sok olyasmit tudok felsorolni, amit az átlagfelhasználó hiányolna(Prem. Soc. Hubba ne menjünk bele, 5 perc utánajárással és tíz perc munkával megoldható)]!

    Ui.: Ha ez kezdem kimeríteni a trollkodás fogalmát, szóljatok, abbahagyom, de imádok érvelni!:DDD Főleg hazai pályán, és úgy, hogy nekem van igazam!:DD

Aktív témák