Hirdetés

Aktív témák

  • doctorur

    tag

    válasz bokrosolajos #41753 üzenetére

    Úgy emlékszem, hogy a wave II létrejöttének egyik komoly mozgatórugója a SAMOLED kapacitásbeli problémája és a BADA piacrészének kényszerű növelése volt.
    A wave III valszeg tényleg jó lesz hardveresen és nyilván húzni szeretne vele a piacon a Samsung. Pont ezért kicsi a valószínűsége, hogy előtte vagy vele egy időben lenne B2.0 hivatalosan.
    Ha csak a Droidból indulunk ki, akkor egy-egy komolyabb hardverrel jön ki a gyártó az új fw-kel, ami csak hónapokkal, de legalábbis hetekkel később elérhető hivatalosan a régebbi telefon verziókra. A Bada-n miért lenne másképp?
    Lássuk be, a piaci érdekek azt kívánják, hogy a wave I és II tulaj hajtson a jobb készülékre jobb softtal. Szerintem simán elképzelhető, hogy azért lett elérhető a 2.0 béta, hogy mindenki csorgathassa a nyálát, de ne legyen teljesen használható. Ha megtetszett, akkor vedd meg az új telót. Ha ez a stratégia nem hoz elég vevőt, akkor elérhető lesz az első kettőre is. Ha szeptember a wave III, akkor év végén lesz hivatalos frissités 2.0-ra.
    Bár remélem tévedek...

Aktív témák