Hirdetés

Aktív témák

  • Bobó_20

    aktív tag

    Én is feldobtam a kettőt...
    Hát komolyan nem tudom mit gondoljak: meg van az új tárcsa fíling, de nem tetszik minden benne. Egyet kell értenem a zenelejátszós hülyeséggel szvsz azzal semmi gond nem volt. Az egész rendszer logikusabb lett már ahol: gondolok én itt arra ha EQ-t akarok módosítani be kell kolbászolnom a beállításokba? :(( (Szóljatok ha user error, mert még nem rég óta nyüstölöm) Másik fájdalom számomra: mi a bánatért kellett az auto rotation-t negyedikként betolni a wifi-bluetooth-néma trió mellé? Kapásból a max fényerőt tettem volna oda! (SGS-en ha ezen a sávon jobbra húzod az ujjad növeli, ha balra csökkenti a fényerőt tudtommal, amúgyis nagyon hasonlít a Galaxy sávjára akkor meg miért ne lehetett volna így?)
    Amúgy tetszetős a rendszer, de csak eyecandy az újítások fele, funkcionalitásban elmarad attól amire számítottam...
    Üzeneteket nem lehet mappa szerint rendezni, csak ez a beszélgetés-nézet maradt? Home screen-en nem lehet oldalakat törölni? Üresek és ott vannak, minek? Emailnek nem tudtam rezgést beállítani, se profilokat nem találtam.
    Kezd durcás lenni a hsz, úgyhogy pozitívumok: tényleg jó a lock screen és nekem az is tetszik hogy a bill ami eddig a menübe dobott a fix képernyőre irányít! A letesz gombbal végre nem dob a home screen-re hanem egy menüponttal vissza! Hívás közben hangosabb a tárcsa, kihangosítva is jobban szól! A hangerőt viszont mintha nem lineárisan állítaná... Jah és végre lehet a másodlagos kamerát fényképezésre és vidire használni mindenféle app nélkül.
    Reménykedem hogy a hiányosságok a béta verzió miatt vannak! A sebességgel nincsen gondom, és még nem dobta hanyatt magát csak egyszer (akkor mondjuk igen komolyan: találtam vmi dictionary widget telepítőt a telón->telepít->kezdőképernyőre kirak->feldobja ugye hogy nincsenek net profilok->restart->ugyanez elölről és csak multival tudtam helyrehozni :)) ).
    Kérdezem én: mindjárt végleges megjelenés (jobb esetben két hónap) és még mindig vannak átgondolatlan dolgok (zenelejátszó, kamera felülete, email beállítások, stb) fogják ezt orvosolni vagy kapunk egy ilyen rendszert? :( Mivel lesz jobb mint az 1.2? Eddig ami nem tetszett az 1.2-ben javítatlanul belekerül a 2.0-ba (GPS, szánalmas email konfig)?
    Amin végleg kiakadtam az hogy 1.0 és 1.2 appok nem működnek, legalábbis nem mindegyik?! Szvsz egy OS mindig kompatibilis visszafelé...
    Összegezve: ne legyen igazam, de mindent nem lehet bemagyarázni egy béta firmware-be sem, marad a reménykedés, hogy nem adják ki míg nem 'tökéletes", de legalábbis átgondolt...

    appel: sztem nem korai, mivel már mióta simítgatják és ha ennyi idő alatt ilyen átgondolatlanságok nem buktak ki, majd szept-okt-ig kipottyannak? Vélve hiszem... :(

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák