Hirdetés

Aktív témák

  • Kobe

    veterán

    válasz F-ECT$ #4520 üzenetére

    kb hamradszor kérdezed ugyanazt, de szerintem ezt igen tömören leírták itt a PH-s tesztben is. Szép meg jó, de annyival egyáltalán nem jobb hogy az indokoljon 50 ezer forint felárat....vagy 60-70et mivel hivatalos samsung boltban kereken 160 ezer forint az ára
    Ennek a fényében ha már annak az 50 nek a felét elköltöd fizetős appokra vagy navira, már ott vagy mint a galaxyval, csak költséghatékonyabb kivitelben. Szvsz a galaxy egy bumfordi iphone-variáció kinézetben. Nekem nem jött be, túl nagy, anyaghasználatban is rosszabb mint wave.

    Nem tudom miért fél mindenki ennyire a badától. A tesztek alapján kb 80-90%-ban ugyanúgy néz ki 2 rendszer, szóval használhatóságban nincs valami húdenagy különbség ami a döntést relevánsan befolyásolná, hála a touchwiz 3nak. Nincs rá NDrive induláskor? És ? Szifonra is mennyi időbe telt hogy iGo-t lehessen rakni rá, pedig ott először még hardveres transzmitterrel is szerencsétlenkedtek, itt meg csak át kell írni a kódot, ami már zajlik.
    Utoléri e bada az andoridot ? Nálam kezelhetőségben le is hagyta, 10x gördülékenyebben fut a bada, mint haverom spicaján az android. Nekem ez többet ér, mint a szoftver neve.

Aktív témák