Hirdetés

Aktív témák

  • user137

    őstag

    válasz Blac1 #6948 üzenetére

    Most jöttem vissza Olaszországból, 1 hét Toszkána-járás után.

    alaphelyzetben a R66 1 hónapig használható ingyen, teljes európatérkép letölthető (sztm a világtérkép is), egész sok benne a használható POI.

    A navigáció picit kényelmetlen, szokni kell a használatát a sokkal egyértelműbb rendszerekhez képest (garmin, ndrive), de használható, az utakat kevés kivétellel jól tudja, odatalál bárhová, nem dumál sokat, és amit mondd, azt általában jókor teszi, van benne sávasszisztens is, amit be is jelent (soroljon jobbról az X-edik sávba).

    A hibák: ésszel kell használni, néha kell neki egy "manuál override", sok helyen ki volt írva, h X város balra, amikor bemondja, h forduljon jobbra... akkor valami rövidebb utat leoptimalizált az erdőn keresztül. :DD Az olaszoknál táblából teljesen jól lehet tájékozódni, h kb tudod, h honnan hová tartasz. A városokban bezavart volna 1-2 egyirányú utcába, ha nem figyelek. Ha elhaladtam egy nem bevett kanyar mellett, akkor néha ordas nagy kerülőket tervezett ahelyett, h szólt volna, h forduljak vissza (ez nem biztos, h a navi hibája), kisebb falvakban 1-2 olyan utca nem volt meg neki, amit nem az elmúlt félévben építettek.

    A-GPS nélkül egy 3-4 perc kell neki, mire jelet fog reggel. Néha újraindult szegény, amikor 200+km-es túrákat terveztettem vele gyalog :C de alapjában megbízható, stabil. Töltővel, GPS aktiválva, kinn az ablakban melegszik rendesen, olyan fix 60C-os volt a cucc, de nem volt belőle probléma.

    Alapjában egy elég hasznos tool, ott a telefonon, létezik, használható, magyar. (volt nálam egy nDrive a régi Nokián, de végülis nem kellett bekapcsolni). Fizetni nem fogok érte sztm, inkább megvárom az nDrive-ot, hátha nem lesz ekkora ordas ára. Ha jelentősen olcsóbb lesz a R66, akkor marad ez. :)

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák