Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • k850

    addikt

    válasz miaoumaoi #21945 üzenetére

    Megértem morgolódásodat, teljesen igazad van. Miután váltottam droidra én is hasonlóan éreztem, akkor én 1.6-tal kezdtem, az még kevesebbet tudott.
    Egy dolog segített túl ezen a frusztráción, hogy az android rendszer folyamatosan fejlődik és olyan dolgokat is nyújt, amit az S40 sohasem nyújtana neked, de még az S60 sem. Ott megszoktuk, hogy gyárilag szamárbiztosra írták a rendszert, ill. elfogadtuk az ezzel járó kényelmet. Telefon és alapvető funkciók terén pl. hívásprofil, hívásszűrés, hívás felvétel, hangalapú hívás és stb. miatt, még mai napig visszasírom a Sony Ericssonomat. Ellenben a multifunkció terén, ami követi a kor igényeit, itt már elavultnak számít " a buta telefon". Ez van, győzött a pénz ( Google ) és a tapicskolás. A droid számos dühítő hiányosság ellenére, már nem kellene egy hagyományos zárt op. rendszerű készülék.

    A születésnap alapvetően a naptárhoz van rendelve, gondolom a riasztás véget, de ha a telefonkönyv egyéb bejegyzéshez is beírod, akkor látod a telefonkönyvbe is. Ezt egyébként a Google fiókodba és más segédprogrammal tudod szerkeszteni, én a MyPhoneExplorert használom erre a célra.
    ;)

    -Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.

Új hozzászólás Aktív témák