Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Doner

    aktív tag

    válasz Tomi_Ohl #24572 üzenetére

    Üdv!

    Először is egy idióta vagyok mert igazad van tényleg véletlenül fastboot módban próbálkoztam ami ugye nem flashmode..ezen már túl vagyok de utána szintén nem volt hajlandó működni mert valami hibát mindig kiírt..

    Utána most azt csináltam hogy az ftf fájlt ami ugye a rom kicsomagoltam a /felhasználók/daniel/flashtool/firmware/sinExtracted mappába és utána próbáltam megcsinálni akkor sem jó az egyik sin. összetevőnél(ugye az ftft kibontva sin. fájl lesz hibát ír. Ezért legutoljára azt csináltam hogy fastboot módban indítottam a dolgokat és olyant csináltam hogy egyenként "flasheltem rá azokat a sin fájlokat (userdate, system, symlock, loader, kernel, system stbstbstb) utána már eljutottam addig hogy most megáll a sony feliratnál a mobil(de legalább már nem sony ericsson, tudniillik 2.3.4-ről akarok frissíteni 4.0.4-re, pc companisont ne is kérdezd, nem látja a telót akárhány millió driver van fennt nem működik vele és azzal nem tudom frissíteni.(van egy másik st15-m amin ICS van azt gond nélkül látja működik mindent,,)

    Szóval az a helyzet hogy most van egy telóm ami megáll a sony feliratnál, nálam van az 587-es ICS rom fenntvan a legújabb flashtól minden driverrel együtt és nem tudom elérni hogy rárakjam az ICS-tt túrom a netet ezerrel de sehol egy megoldás

    Ha tudnád hogy a gyertya fénye láng, már rég készen lenne az étel.

Új hozzászólás Aktív témák