Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ko9

    addikt

    Egy kis újdonság:

    .69-es PreRooted ROM Minire!

    Az égvilágon semmi más nincs módosítva benne, csak a ROOT van hozzáadva - ugyebár jelen állapotban nem lehet rootolni a .69-es ROM-ot máshogy.
    Telepítéshez szükséges:
    Bármely működő ROM Rootolva, és CWM Recovery telepítve.
    1.) Rootolás: Legegyszerűbb módszer: Letöltöd ezt a programot. Kicsomagolod, elindítod, rányomsz a Root gombra. Ha elkészült újraindítja a telefont - rootolva is van.
    2.) CWM Recovery: Letöltöd ezt a programot. Elindítod, kiválasztod felül a CWM for Live with Walkman/Xperia Mini/Mini Pro/Active-ot. Install és megvárod amíg végigfut. Kikapcsolod a telód, majd be, és amikor megjelenik a Sony Ericsson felirat, akkor nyomogatod a hangerő-fel gombot addig, amíg be nem jön a CWM.
    Telepítés menete
    0.: Letöltöd a ROMot tartalmazó pakkot, és kicsomagolod valahova. Az update kezdetű zipet másold fel a memóriakártyád gyökerébe!
    A CWM-ben mássz el a mounts and storage részig, és zongorázd végig a format /cache, a format /data és a format /system menüket.
    Amennyiben itt végeztél, menj vissza a CWM főmenüjébe, majd ott válaszd az install zip from sdcard menüpontot, majd choose zip, és válaszd ki az előbb felmásolt zippet.
    Végül újraindítod a telefont, és élvezed az előnyöket
    Első indítás kicsit tovább tart a szokottnál, ne lepődj meg.
    Ja és a link:

    ## Letöltés ##

    Ajánlott a 62es Baseband és Kernel használata, ameddig nem szerzem meg a 69-est.

    Telepítés:

    1.) Letöltöd a Flashtoolt innen: Flashtool
    2.) Kicsomagolod valahova
    3.) Letöltöd a Kernelt és a Basebandot, majd belemásolod a Flashtool /firmwares mappájába.
    4.) Belépsz a Flashtool nevű könyvtárba, és elindítod a Flashtool-t.
    5.) Bal felső sarokban lévő villám ikonra rányomsz. Kiválasztod a Flashmode-ot. A megjelenő ablakban elvileg 1 db Firmware van. Ez tartalmazza a .62-es Kernelt és BaseBandet. Ha nem található semmi akkor a ... megnyomásával tallózd ki a Flashtool\firmwares mappát neki.
    Ha megvan kattints az OK gombra. Kicsit dolgozik, majd amikor kéri, kapcsold ki a telód, nyomd meg a hangerő-le gombot, tartsd lenyomva, és közben csatlakoztasd az USB kábelhez a telefont. Addig nyomd a hangerő-le gombot, amíg el nem tünik a kis ablak ami kéri a csatlakoztatást, ha eltünik, akkor elindul a folyamat, elengedheted. (Ha véletlenül nem találja meg a drivereket, a Flashtool\drivers mappában lévő telepítőt futtasd le!)

    [ Módosította: doc ]

    --------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------

Új hozzászólás Aktív témák