Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ronda

    aktív tag

    Végre hazaértem. Gondoltam rakom is vissza a GB-t (ahogy megfogadtam magamnak). A "0.42" flashtool-al fel is ment, root (flashtool-al) megvolt, de a 0.62-re frissítés nem akart összejönni (wifin próbáltam). Na, mondom majd visszatérek rá később (de azért csináltam egy-két teszt videót, képstabi kikapcs), inkább nézzük a friss ICS-t (a 4.0.3 nem nyerte el a tetszésemet).
    Lasy leírása szerint megcsináltam, így lett egy root-olt 4.0.4 ICS-em.
    Ezzel is csináltam teszt videót, kikapcsolt képstabilizátorral, a gyári kamera app-al is és az itt ajánlott lgcamera app-al is. Az oldalra pásztázáskor jelentkező akadozás érdekelt (ami GB alatt alig volt tapasztalható), hogy a 4.0.4-ben javították-e a 4.0.3-hoz képest. A videókat összehasonlítva, azt tapasztaltam (azonos fényviszonyok közt, azonos témát vettem fel), hogy a 4.0.4 alatt készült videó ugyanolyan döcögős/darabos mint az 4.0.3 alatt. És sajnos az lgcamera app-tól sem ájultam el. (egyébként az is monóban rögzíti a hangot, hiába van neki bepipálva a sztereó)
    A GB-s felvételen sztereó a hang, és kicsit simább az egész, viszont a fényerőre érzékenyebb. A ház mögött látszó égbolt inkább egy fehér semmi, amitől a ház kontrasztjai is elmosódnak kicsit. 4.0.4 ICS-nél a kontrasztok határozottak, az égnek van színe, sőt a felhők is látszanak. Viszont a hang továbbra is monó, akár a 4.0.3-nál.
    A kamerától eltekintve, maga a telefon, úgy egészében véve kicsit pörgősebb gyorsabb lett. Így már egészen elfogadhatónak tartom az ICS-t (ezalatt a 4 hét alatt míg kényszerből a 4.0.3-at használtam, egész megszoktam).Viszont a 4.0.4 tegnap délután óta egyszer nekem is lefagyott úgy, hogy ki kellett vennem az akksit. Ilyen sem GB-vel, sem 4.0.3-al nem volt még.
    Szóval a korábbi határozottságom -miszerint nem kell nekem ICS és visszarakom a GB-t- kicsit megingott. A kamera akadozással is kibékültem kicsit, mikor láttam, hogy a színei azért jobbak most. De ez a fagyás, amit többen tapasztaltak, kicsit aggaszt.
    Adok neki pár napot, aztán meglátom. Lehet, hogy inkább "átvágom a csomót" és lecserélem.
    Tegnap megtapiztam a vodánál egy fekete színű Xperia "P"-t.
    Majdnem meg is vettem...
    :DD

    "Lehet-e jónak lenni egy rossz világban?" Galaxy S21

Új hozzászólás Aktív témák