Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sir fg

    aktív tag

    válasz ronda #5423 üzenetére

    Na. A LED-nek akkor van értelme, ha már eleve elöl van a telefon, például egy asztalon. (Ha gépnél ülök, akár munkahelyen, akár otthon, ki szoktam tenni az asztalra a telefont.) Ha elmegyek valahova, majd vissza, és leülök az asztalhoz, elég egy pillantás, hogy lássam, történt-e valami, és a színből azt is pontosan ki lehet találni, hogy mi (hívás / SMS / e-mail, Csevegő / XY hívott / XY írt, stb). Elég egy pillantás, nem kell gombot nyomni, kijelzőt bekapcsolni, feloldani, állapotsávot lehúzni. Erre van a LED kitalálva szvsz, és ez praktikus is.
    Ettől függetlenül a telefon továbbra is tud hangot kiadni, és rezegni :) És én is onnan tudom, hogy történt valami, amikor a zsebemben van. Ezt csak azért írom, mert úgy fogalmaztál, mintha választani kéne a kettő közül (vagy LED-del jelez, vagy hanggal). :))

    (Arról nem is beszélve, hogy ha zsebben van tokban, akkor elég megnyomni a tetején lévő gombot, plusz kihúzni 2 centire, hogy lássam az állapotjelző sávot, mint teljesen kivenni, hogy a LED-et skubizzam.)

    [ Szerkesztve ]

    Ericsson A2618s --> Samsung R210 --> Sony Ericsson T100s --> Sony Ericsson k750i --> Samsung Galaxy 3 --> Sony Ericsson Xperia Ray CM10 --> Nexus 5, stock 6.0.1 --> Sony Xperia Z5 Compact, stock

Új hozzászólás Aktív témák