Hirdetés

  • Hauntii teszt

    gp Ki gondolta volna, hogy az élet és halál közti rés ennyire élvezetes lehet? Igaz, szín nem sok fért ebbe a birodalomba, de a Hauntii hangulatával, harcaival és apró fejtörőivel is képes elvarázsolni.

  • AMD Radeon undervolt/overclock

    lo Minden egy hideg, téli estén kezdődött, mikor rájöttem, hogy már kicsit kevés az RTX2060...

Új hozzászólás Aktív témák

  • Danny750

    őstag

    válasz oszkarfincs #12922 üzenetére

    Csáó ,nekem jelenleg mindkét készülék használatban van jelenleg!
    Az One S grátiszban még S4-es is! :K
    Mindkét készülék prémium anyagokkal rendelkezik ,szépek nagyon! (sztem a legszebb tégla+szappan a piacon)
    Készenlétben ahogy elnézem kb. egyenlő szinten vannak....ha nagyon meghajtod őket 4-5óra alatt is csutkára lemerülnek ,normál használattal 1-1,5 nap!
    Sebességben az OneS (S4-es) és a P között normál használatnál nincs érezhető különbség! Viszont komolyabb programoknál érezhetően gyorsabb a htc + benchmarkokban is nagyon aláz........
    Quadrant Xperia P 2550pont(ics)-> One S 6560pont(jb)!! (viszont azt nem árt tudni ,hogy az S4-es One S a 4magos képeket szorongatja, sőt párat el is csíp............
    Xperia P-n ahol javulhatna a sebesség az szerintem a főképernyőn való lapozás....itt van azért vannak kisebb akadások, de remélhetőleg jb-el ezt elhagyja pb miatt!
    Kijelzőben pixelesebb a pentile miatt az OneS ,de élénkebb színei vannak+mélyfekete!
    Zenei téren szebb a Sony hangzása, a Htc a beats-el kicsit néha túlzásba viszi a mélyeket!
    Kezdetben amikor az újdonság érzete még dübörgött bennem úgy éreztem ,hogy a Htc nagyon profi gép -ami persze igaz is ,de megszeretni és használni egy Sony-t az igazi!
    Egyszerűen egy Sony telefon ,olyan mind az egyik legjobb barátod....nehéz elengedni és ha egyszer elengeded-nagyon hiányzik és nem bírod ki ,hogy rövidesen nem vegyél újra egyet! :U
    Már Sony Ericsson óta ezt érzem! Volt kb. 140 készülékem ,de még mindig csak a Sony/SonyEricson készülékek után fájt a szívem ha megváltam 1-től!
    Szóval ha egy szerethető készüléket akarsz akkor a Sony a nyerő ,ha egy atom gyors nehézbombázót akarsz ,amitől eladás pillanatában nem nehéz megválni akkor a Htc való neked!
    Ha OneS-t veszel akkor az én írásom az S4-esre igaz ,mert az S3-as lassabb+a készenléti idő is kb15-20%-al gyengébb!
    Am meg Sony4ever! ;)

    [ Szerkesztve ]

    >>iLoveMyiPhone5s&BeatsSolo2<>AlFA&HoNdA&BmW<<

Új hozzászólás Aktív témák