Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Pendragon911

    aktív tag

    Tudom, hogy mindenki le van terhelve a JB frissítésekkel és annak a témájával, de esetleg ha már egy valaki szánna legalább néhány szót az én kérdésemre, akkor annak nagyon örülnék! ;) Lejjebb látjátok az én gondom leírását. Köszi!

    Egyébként nekem minden OK a JB telepítése óta is, igaz kamerázni nem szoktam és a fotózáshoz is külön progit használok, azzal meg vagyok elégedve. Gyorsabb a menü, a Wi-FI is hamarabb csatlakozik, tetszik az energiagazdálkodás új módja is, talán tovább is bírja így az akksi.

    Üdv!

    Egy JVC autórádiót szereztünk be a napokban, ami elvileg kezeli az Android-os telefonokat, ahogy az Iphone-t is (USB-n keresztül, mert nekem csak úgy jó). Rákötöttem, és azt írja ki a rádió, hogy nem tudja lejátszani, de nem azt, hogy ismeretlen eszköz, ez talán jó jel, mert azt is kiírhatná. Tehát elsősorban az jutott eszembe, mint lehetséges probléma, hogy a telefonnak a 32 GB-s tárhelye nem olyan fájlrendszerre van kialakítva, amit a lejátszó kedvel. Ezután megnéztem egy olyan mobillal, amiben microSD van, de annál is ugyanez volt a helyzet, gondolom az is másik fájlrendszerrel működik, a pendrive-ok, amik Fat-osok jól működnek vele. Kérdésem mindössze annyi, hogy az Xperia S tárhelyét át lehet-e alakítani pl vmilyen Fat rendszerré, ha persze alapból nem az, hogy akkor a rádió is tudja kezelni?
    Válaszokat és segítséget előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák