Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Luser2000

    addikt

    Múlt héten elkészült a telefonom. Kijelző cserére vittem be a központi szervizbe, Újpestre. 2 hét alatt javították meg (éppen még nem volt készleten kijelző).
    ---
    Az átmeneti időszakra egy Nokia Lumia 710 WinPho7.5 készülékem volt. Először nagyon utáltam, de a végére már kicsit tetszett a sok-sok kötöttsége mellett is. (Persze az Android adta szabadságot már valószínűleg soha nem adnám fel).

    Tapasztalatok:

    A naptár alkalmazás a találkozó helyszínét nem adja át a térkép / navigációs alkalmazásnak. Ha be van írva egy eseményhez a pontos cím, akkor hiába kattintanál (böknél) rá, nem történik semmi. (Holott a térkép alkalmazásnak illene megnyílnia).

    A névjegyzék alkalmazásban helyesen felvitt címeket (azokat, amit pl. az Android remekül kezel) nem képes megtalálni a térképen. Hibaüzenetet ad. (Ezt a Bing számlájára írnám, mert pl Androidon a Google hozza jól a találatokat a térképen).

    Nem találok rá lehetőséget, hogy a különböző hangerőket állítgathassam. Más hangerőt kíván pl. a csengés, az üzenet jelzés, a médialejátszó, a navigáció.

    Nem sikerült prediktív szövegbevitelt összehoznom. Tényleg nem segíti a gépelést a WM7?

    Egy játékot töltöttem le a Piactérről. Rettentő aggresszív reklámok vannak benne. Minden egyes menet előtt bedob egy egész oldalas hirdetést (egy másik játék "plakátját") és egy bolhányi SKIP feliratot kell eltalálni az átugráshoz. Nagyon zavaró. Google mester ezt ennél szolidabban oldotta meg és az működik jól (azaz: eléri célját, de nem megy az idegeidre, ha valamit ingyenesen használsz).

    A BING mint kereső neken nem tetszik. De ami ennél is rosszabb, hogy a hardveres Keresés gomb nem konfigurálható úgy, hogy ott más kereső szolgáltatást lehessen használni (pl. Google).

    Apple iPhone 15pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"

Új hozzászólás Aktív témák