Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vipnolf

    aktív tag

    válasz patakidr #3961 üzenetére

    próbáltam én is letakarítani de nem ment.

    viszont ami vicces, hogy én is ma vettem észre abszolút véletlenül, hogy az alsó, antenna-takaró elem kis műanyaga is mozog. mondjuk ennek pont örülök, mert ha véletlenül csinálnak majd hozzá valamilyen fém házat, akkor könnyű lesz cserélni. de a hátlap mozgása minden fogásnál aktívan érződik és ad némi bizonytalanságot.

    nekem a fő problémám az, hogy ez az anyaghasználat közel sem az amit az ember elvárna egy 150 ezres készüléktől (és most tekintsünk el attól, hogy ez a független ár), egyértelmű hogy nem a közép kategóriába lett lőve ez a telefon és ennek ellenére ha úgy vesszük, hibás a kijelző és a ház. lényegében minden, amivel érintkezel.

    láttam egy videón valahol, hogy ez nagyon strapabíró ház. összefirkálták filccel és simán hófehérra tisztították, radírral. hát nemtom.
    tokot még nem vettem hozzá, tehát nem tokban tartom, hanem a sharp tvhez kaptam annó egy nagyon finom, mikroszálas kendőt, abba szoktam beletenni, ha zsebbe kell rakni, vagy ha lerakom az asztalra, de ritkán van zsebben (talán 1x volt eddig) út közben filmet szoktam nézni rajta, de már megfigyeltem, hogy soha nem fogom meg ott, ahol a kopás keletkezett. szóval most már egy kiba nagy kérdőjel van a fejem felett és egy WTF betűszócska...

    mondom mindezt úgy, hogy nagyon szeretem a telót. le nem cserélném semmire, szóval úgy kell minderre megoldást találni, hogy ne kelljen telót cserélnem. mert hardveresen és szoftveresen is oké a kütyü. nameg az hogy nem tudom megakasztani, az számomra maga a mámor.

    szóval szerintem lesz majd egy hátlap csere, oldallap csere (mert az is megkopott a HDMI csati mellett), nameg kijelző csere. aztán talán használható is lesz...
    a silány anyaghasználat nagyon elszomorító, mert önmagában fantasztikus ketyere ám ez.de a hszek visszaolvasásából arra engedek következtetni, hogy inkább az anyaghasználat függ a szériától, nem a kijelző sárgulás.

    jelzem, a kijelző sárgulás nekem utazás közben jelentkezett (25fok volt a kinti hőmérséklet, nem volt hajjde meleg), neteztem, zenét hallgattam blututrol és ment a gmaps. ami szerintem átlag használat. semmi játék vagy CPU tetszt, ami felnyomja.

    egyébként megfigyeltem, hogy a gyári háttér (ami ilyen feketés mondjuk ha a főképernyőt nézitek) ott lent pont a sárgulás helyén gyárilag nem fekete hanem világosabb. most vagy olyanra van csinálva a háttér, hogy ne tűnjön fel hogy esetleg ott hibás lehet a készülék, vagy azért nem annyira fekete, mert nem tudja meghajtani úgy a kijelző azt a pár pixelt, ahogy kellene. nem tudom, de az már az elején feltűnt, hogy olyan a kijelző háttérkép dizájna hogy az oldalakon nem egyenletesen fekete, hanem kicsit bevilágosodik. ez szép is, csak ott lent bizony máshol is világosabb a fekete) márpedig csak a háttér ilyen, mert filmézésnél mindenhol egyenletes... érdekes ez. na szal ennyi a gond vele.

    én megvenném újra ha újra kellene döntenem akkor is, csak kellemetlen, hogy ilyen kütyüvel ennyit kell szopni. az X10 az első igazi érintős kütyüje volt az SEnek és azzal semmi baj nem volt. tudom ez már nem SE hanem Sony, de pont ezért érdemi előrelépést vártam az anyaghasználat terén... azt hittem ez profi lesz. akkuról nem beszélek, meg töltésről sem. lerágott csont. ennyi

    [ Szerkesztve ]

    XPERIA PRO, DELL INSPIRON 16 PLUS

Új hozzászólás Aktív témák