Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mmarta

    senior tag

    válasz vipnolf #9025 üzenetére

    Én ezeket a telefonokat a számítógépekhez hasonlítanám, végülis azok és ha az árukat nézem egy jó szg. ott van, ahol a teló ára. Ha a gépen nincs rendszergazdai jogosultságom, akkor korlátozott mértékben tudok progikat feltenni, eltávolítani, ne adj isten a gép teljesítményén változtatni. (Nálam a számítógép sem úgy van, ahogy a jóisten ideadta, én raktam össze olyan alakatrészekből, amilyeneket szerettem volna bele.) Márpedig egy vasból legyen az gép, teló többet ki lehet hozni, mint amit gyárilag biztosítanak. Na ezért kell a root nekem, vagyis én legyek a rendszergazdája a telónak, vállalva ezzel a felelősséget is.

    Unlock: Nincs szükségem a DRM kulcsra, soha a büdös életben nem fogok a telóval zenét, filmet, játékot és egyéb olyan digitális tartalmakat letölteni, amik ezt igényli. Ráadásul ezek többsége fizetős.
    Viszont nyitott BL-rel cserélhetek kernelt és azt tapasztalom, hogy az eddig simának, gyorsnak vélt teló, még simább és gyorsabb, az akku idő még jobb. Persze az ellenkezője is igaz, de akkor teszek fel másik kernelt, vagy vissza a gyárit. Ez a lelke a telónak, úgy mint a Win-ban, Linuxban is.

    És hasonlóan, mint ahogy S_xperia_S is írta, csak így tudom testre szabni a telót - root és unlock.

    Garancia ugrott, de megvártam a sárgulást és utána estem neki a telónak. Lassan fél éve megvan, valszeg nagyobb hiba már nem fog előjönni. Ha mégis, zsebbe nyúlok, hiszen ezt vállaltam a nyitással.

Új hozzászólás Aktív témák