Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zsombe

    senior tag

    Sziasztok!

    Tegnap megjelent az eXperience ROM 2.1-es változata. Ezt próbálta már valaki? Mik a tapasztalatok vele? Azt hiszem megvárom a következő gyári frissítést és ha az sem hoz javulást, akkor teszek ezzel egy próbát, mert már kezd kiborítani a gyári FW.
    Eddig türelmes voltam, sőt én is csitítottam itt a topikban az elégedetlenkedőket, de sajnos kissé nálam is betelt a pohár. :( Az elmúlt napokban egyre idegesítőbb hibákat produkál, amik a mindennapi használatot nehezítik. Tegnap többször is "lefagyott" a kijelző, miközben hívtak, így fel sem tudtam venni. :( Annyira be tud lassulni, hogy fél perc, mire a telefonkönyvet, vagy a tárcsázót megnyitja. NFC tag előtt is számtalanszor el kell húzni, hogy érzékelje azt. Pedig azt sem mondhatnám, hogy rég indítottam újra a telefonomat, mert tegnap legalább 2-szer megtettem.
    Bízom benne, hogy 1 héten belül itt lesz az új, gyári FW. Ha az sem hoz megoldást, akkor teszek egy kísérletet az exPerience-szel. Végső esetben pedig eladom a Sola-t és a Galaxy Tab 2-met és veszek egy Note II-t.

    ''Élni annyit jelent, mint nevetni a halálon és belehalni a röhögésbe.'' - Boris Vian

Új hozzászólás Aktív témák