Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • soldier2

    őstag

    válasz modeller #4030 üzenetére

    Nincs itt semmi mellébeszélés, és én ezzel le is zárom a témát. Az általad említett nokiák, jobb képeket csinálnak (808, 1020 biztos, N8-rol meg nem nyilatkozom, mert nem ismerem, az általad küldött képnél meg bármikor csinálok jobbat). A vastagság meg azért fontos, mert a lencséknek hely kell, az optika nem fejlődött jobban az akkuknál az elmúlt jópár évben. Egy fotós tulajdonságokra kihegyezett mobilt hasonlitgatni fotózásban egy "normálhoz" meg értelmetlen, és hozzánemértésre vall. Amikkel a z1 egy kategóriaban versenyez az a One, G2, S4, és egyéb androidos mobilok. Azokat fotózásban is veri. Ragaszkodni az n8-hoz, csak mert jobb képeket készít, már-már olyan, mintha vinnél egy ultrakompaktot, ami szvsz korberöhögi bármelyik mobilt.

    Mozzarella: lag nálam sincs de jelentősen csökkent a szabad memória. Ami nem zavar, de anno az ArcS-nel is így kezdődött, majd az utolsó frissítés belassitotta az egészet.

    [ Szerkesztve ]

    Van úgy, hogy bizonyos aktákat ki kell nyomtatni. A https://fundaforest.eu/hu oldal meglátogatása csökkenti a környezetterhelést. Köszönjük, hogy kattintott!

Új hozzászólás Aktív témák