Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TTommi

    aktív tag

    válasz xmaas #6304 üzenetére

    Darvinyának igaza van, ez nagyon szubjektív. Abban egyetértek veled, hogy a hangzás nagyban függ a felvétel minőségétől, de a 320 kbs és a flac formátumok is nagyon függnek az eredeti minőségétől. Általában én is ezeket a formátumokat használom, de legjobban azt szeretem, ha a CD-n hallgathatom.
    Abban viszont nem értek egyet, hogy ha már az EQ val kell babrálni, akkor szr az egész! Tény, hogy egy jó hangszóró, vagy fülhallgató alap beállítás mellett is szépen szól, de az hülyeség, hogy egy jó füles esetén egyáltalán nincs szükség hangszín beállításra ahhoz, hogy a jó hangzást kapjunk.
    A zajszűrős headset és egy sima gumiharangos headset között nemcsak árnyalatnyi különbség van. Lehet, egyszer ki kellene próbálnod azt az MDR-31NC-s fülest is egy autóbuszon, vagy egy metrón stb. mert ennek ott van értelme és hidd el, óriási a különbség. Otthoni zenehallgatáshoz nem kell zajszűrés, hacsak nem valami pályaudvar tőszomszédságában élsz.
    Visszatérve a hangzáshoz, szerintem nem olyan rosszak a Sony Z szériához gyárilag csomagolt fülesei, mint ahogy mondod. Sőt szerintem egy-két darab tényleg nagyon szépen szól. Nyilván van különbség egy Sennheiser esetén, de szerintem nem annyi, hogy megérje azt a plusz költséget és ezek után rásüssük a Sony-ra hogy kukatöltelék.
    Tudod milyen szempontból kukatöltelék? A kábel tartósságát illetően. Na ebben igazat adok:)

    SXZ2 és SXZ5c

Új hozzászólás Aktív témák