Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • antihero0112

    tag

    Már egy hete a concept romot használom, tetszik ,mert gyors ,és amúgy is szerettem a cm romokat még s3-on, sőt még s-en is, sok hiányossága ellenére jó kis rom.
    Viszont tegnap kezembe vettem a telefonom megnéztem az időt, majd lezártam a képernyőt, és utána megint beakartam kapcsolni a kijelzőt, de már nem jött be semmi.
    Rádugtam töltőre, hátha mert már ez lett volna a harmadik nap hogy nem töltöttem, de nem reagált semmire, gépre dugva flashtool-al se akart működni, aztán elkezdtem nyomkodni a hangerő gombokat, ez se segített.
    Aztán eszembe jutott, hogy amikor z-m volt akkor még volt valami olyan billentyű kombó, hogy hangerő fel+le+bekapcs és 3-at rezzen utána. Ez meg is oldotta a problémát, és most megint jó. :))
    Tegnap este úgy besz*rtam, hogy a garipapírt olvasgattam már kínomban :W , teljesen kétségbe voltam esve,azon gondolkoztam hogy ha beviszem a telenorba felküldik pestre, addig nekem milyen sz*r telefont fognak adni :DD , és mikor fogom földhöz vágni, aztán minden happy lett amikor megcsináltam.

    Ezt csak azért írtam le, hogy ha valaki így járna, akkor ne ijedjen meg, van megoldás. :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák