Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Damage401

    senior tag

    válasz Bozek #1463 üzenetére

    Kezdjem el sorolni mindazt ami itt a fórumon is jelenleg is többször lett kitárgyalva?
    Teljesen gyári készülék a Sony Centertől, tehát nem igazán van annyira telepakolva a rendszer "szarral"
    Kamera alkalmazás indítás nulláról, kép készítés után mikor megnéznéd hogy sikerült 4-5 másodperces várakozás. Most 4 napja merül mint a titanic Android rendszer pörgeti valami végett a telefont 2x újraindítottam. 5 nap után ha nem indítom újra a menü lapozgatás lassul. Ez azóta van mióta feltettem a .200 szoftvert. :( 2 hónapja nem jött semmiféle frissítés.

    Szerk.: Lehet kevesebbet kellene nyomkodnom húgomnak adott Z3c készülékét. :D Esküszöm neked a Sony jobban babusgatja mint a Z5 szériát.

    Szerk2.: Ja a másik mivel Én izgulok az új OSkért. Így bosszant az hogy még a Samsung is előbb adja ki a 6.0 mint a Sony. Ráadásként már LG ott figyel, HTC-t most kezdik megItt olvasható
    Jó tudom kérdésed helytálló lesz, hogy akkor miért nem Nexus? Egyszerű a válasz nem vagyok Google BÉTA user aki hirtelen megkapja a félkész rendszert és örömködik, hogy nem problémázik.

    [ Szerkesztve ]

    Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7

Új hozzászólás Aktív témák